Grillitud ananassi ja paprikaga burger

30
Lihtne

Neljale

Koostisosad

4 tk
Leiburi Brioche burgerikukel
4 tk
Rakvere Veiseburger
4 viilu
Epiim Special juust
4 viilu
ananass
2
magus punane pakrika*
4 tl
suhkur
"Frillice" salat
Kaste:
3 sl
Felix Tomatiketšup
3 sl
majonees
1 sl
Felix Malbe sinep
1 sl
sidrunimahl
näpuotsaga
cayenne'i pipar

Valmistamine

1

Sega kokku kaste.

2

Puista ananassiviiludele veidi suhkrut.

3

Poolita paprikad, eemalda seemned ja määri viljaliha kergelt õliga.

4

Grilli burgerid vastavalt pakendi juhistele.

5

Kui kotlettidel teise poole keerad, kata küpsenud pool juustuga ja lase sellel sulada, kuni burger lõplikult valmib.

6

Tõsta grillile ka ananassiviilud ja paprikapooled.

7

Grilli paprikat mõne minuti jooksul, kuni see on pehmenenud, lase veidi seista ja eemalda soovi korral nahk.

8

Anna ananassile grillil vaid kiirelt kuuma, kuni ta saab kerge jume ja mõned karamellised grillijutid.

9

Kuumuta kiirelt ka kuklipooled.

10

Määri kuklipooltele kaste ja tõsta alumistele pooltele burgerikotletid, nendele grillitud ananass, paprika ja salat.

11

Kata burgerid pealmiste kuklipooltega ja kinnita soovi korral grilltikuga.

12

*) – võid värske paprika grillimise asemel kasutada ka juba valmis grillitud konserveeritud paprikat.

Head isu!