Grillitud baklažaani ja pesto burger

30 min
Lihtne

Neljale

Koostisosad

4 tk
Leiburi Burgerikukkel seesamiseemnetega
400 g
Rakvere Veisehakkliha
3 sl
pesto
4 viilu
Rakvere itaaliapärane toorsuitsupeekon
4 viilu
Epiim Eesti juust
4 sl
Felix Tomatiketšup
4
u 1 cm laiused baklažaaniviilud
4 viilu
tomat
"Frillice" salat
basiilikulehed

Valmistamine

1

Maitsesta baklažaaniviilud kergelt soolaga.

2

Sega hakkliha 2 sl pestoga ja vormi saadud massist 4 ühesuurust burgerikotletti, mis oleksid läbimõõdult veidi suuremad kui burgerikukkel, sest kuumuse mõjul kotleti mõõt veidi kahaneb.

3

Küpseta grillil või pannil mõlemalt poolt 2-3 minutit.

4

Peale teise poole keeramist lisa juust ja lase sellel sulada kuni kotlet valmib.

5

Kuivata baklažaanid soola mõjul eraldunud veest majapidamispaberi abil ja küpseta burgerikotlettidega samal ajal, vahepeal pöörates.

6

Grillitud baklažaaniviilud määri järele jäänud pestoga.

7

Soojenda grillil kuklipoolikud ja kata ketšupiga.

8

Tõsta alumistele kuklipooltele kotletid, neile baklažaaniviilud, tomativiilud ja „Frillice“.

9

Kata pealmiste kuklipooltega ja kinnita soovi korral grilltikkudega.

Head isu!