Hispaania omlett Eesti moodi

50min
Lihtne


Paljude eestlaste klassikaline hommikusöök on omlett. See retsept on aga veidi teises, Hispaania võtmes.

Proovi ja sa ei kahetse!

Koostisosad

6 T
Muna
4 tk
Keedetud kartul
1 tk
Paprika
1 tk
Suvikõrvits
1 tk
Keskmine sibul
100 g
Epiima Pizzamix riivjuust
Näpuotsaga soola ja pipart
Oliivõli ja võid

Valmistamine

1

Keeda kartulid ja lõika tükkideks. Võid kasutada ka eelmisest õhtust üle jäänud keedetud kartuleid.

2

Koori ja haki sibul peeneks. Tükelda paprika ja suvikõrvits kuubikuteks.

3

Kuumuta oliivõli ja või segu pannil ning pruunista selles kartulitükid. Lisa sibul, suvikõrvits ja paprika ning prae kuldseks.

4

Klopi munad kausis lahti ning maitsesta soola-pipraga. Lisa munasegule kartul, sibul, suvikõrvits, paprika ja riivjuust ning sega õrnalt läbi.

5

Vala omletisegu kuumale pannile ja küpseta see nõrgal kuumusel peaaegu valmis. Kata valminud omlett sobiva suuruse taldrikuga ning keera pann tagurpidi – nii jääb kohev omlett terveks.

6

Paku omleti kõrvale värsket salatit.

Head isu!