Juustune lavašipirukas

25 min
Lihtne

Koostisosad

70 g
Epiim Eesti juust light riivjuustu
60 g
lavašš, täistera
80 g
tomatit (see on vabavara köögivili ja võid ka julgelt rohkem lisada!)
pitsamaitseaine

Valmistamine

1

Pese tomat ja viiluta.

2

Laota lavašile tomativiilud. Raputa soovi korral peale pitsamaitseainet või muid meelepäraseid ürte.

3

Laota peale riivitud juust. Jäta veidikene juustu ka peale raputamiseks.

4

Keera lavašš rulli ja lõika ca 2 cm paksusteks viiludeks.

5

Aseta rullid ahjuvormi ning raputa peale järelejäänud juust.

6

Küpseta eelsoojendatud 200-kraadises ahjus ca 15-20 minutit.

7

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea! Lase fantaasial lennata ja lisa soovi korral paprikat, punast sibulat või muud meelepärast.

Head isu!