Juustused ahjusaiad ubade, porru ja redisega

20 min
Lihtne

Koostisosad

1
väike porru
1 sl
oliiviõli
1 sl
võid
9
redist
pool purki konservube (400 grammisest konservist) koos vedelikuga
3 viilu
Special juustu
3
saiaviilu
mungoaidandeid ja punet

Valmistamine

1

Lõika porru valge pooleks ja seejärel poolratasteks.

2

Kuumuta pannil oliiviõli ja või.

3

Prae porrurattaid madalal kuumusel, kuni nad pehmenevad, kuid ei pruunistu.

4

Tükelda redised sektoriteks, tõsta pannile porru seltsi ja sega kuumutades läbi.

5

Vala pannile konservoad koos 3-4 sl konservivedelikuga, maitsesta segu soola ja pipraga.

6

Puista sekka väiksemateks tükkideks lõigatud juustuviilud ja sega.

7

Juust sulab ja moodustab koos pannil oleva vedelikuga paksu kastme.

8

Jaga segu saiadele.

9

Rösti saiu ahjus 200 kraadi juures 5 minutit.

10

Puista enne söömist peale mungoaidandeid ja punet.

Head isu!