Kel näpud sügelevad ning on aega ja tahtmist, midagi ilusat teha, siis on just juustutrühvlite tegemise jaoks õige aeg. Külaliste komplimendid on garanteeritud! Retsepti autor: Olga Kaju
200
g
|
Epiim Gouda juust
|
200
g
|
Toorjuust
|
0,5
tl
|
Jahvatatud küüslauk
|
Noaotsatäis
|
Cayenne'i pipar
|
|
Paneerimiseks – kreeka pähklid, peekon, murulauk
|
Trühvlite täidise jaoks riivi juust ja sega toorjuustu, jahvatatud küüslaugu ning Cayenne’i pipraga.
Tõsta saadud mass külmkappi.
Prae peekon hästi krõbedaks ja laota majapidamispaberile nõrguma.
Haki murulauk ja pähklid.
Purusta blenderis peekon.
Vormi juustusegust pallikesed ja paneeri osad pähklitega, osad murulauguga ja osad peekoniga.