Kartulisalat lepasuitsujuustu ja ubadega

1h
Lihtne

Mõnusalt suitsune ja tummine salat sobib hästi nii pidulikulmale lauale kui argipäevadel söömiseks. Kui sulle ei meeldi suitsune maitse, siis kasuta mõnd teist juustu. Kogus: 4-6le.

Koostisosad

900 g
väikseid kartuleid
200 g
Epiima Lepasuitsu Eesti juustu
400 g
purk punaseid ube
100 g
porrulauku
200 g
hapukoort
75 g
majoneesi
soola, pipart
väike peotäis
hakitud tilli
väike peotäis
hakitud peterselli

Valmistamine

1

Keeda kartulid pehmeks (vajaduse korral pese eelnevalt, koorida ei ole vaja) ja lase täielikult jahtuda.

2

Haki juust kuubikuteks.

3

Loputa oad sõelal külma vee all.

4

Viiluta porru.

5

Lõika jahtunud kartulid pooleks või sektoriteks.

6

Lisa oad, porru, juustukuubikud, hapukoor, majonees ja hakitud ürdid ning sega.

7

Maitsesta soola ja pipraga.

Head isu!