Mõnusalt suitsune ja tummine salat sobib hästi nii pidulikulmale lauale kui argipäevadel söömiseks. Kui sulle ei meeldi suitsune maitse, siis kasuta mõnd teist juustu. Kogus: 4-6le.
900
g
|
väikseid kartuleid
|
200
g
|
Epiima Lepasuitsu Eesti juustu
|
400
g
|
purk punaseid ube
|
100
g
|
porrulauku
|
200
g
|
hapukoort
|
75
g
|
majoneesi
|
|
soola, pipart
|
väike peotäis
|
hakitud tilli
|
väike peotäis
|
hakitud peterselli
|
Keeda kartulid pehmeks (vajaduse korral pese eelnevalt, koorida ei ole vaja) ja lase täielikult jahtuda.
Haki juust kuubikuteks.
Loputa oad sõelal külma vee all.
Viiluta porru.
Lõika jahtunud kartulid pooleks või sektoriteks.
Lisa oad, porru, juustukuubikud, hapukoor, majonees ja hakitud ürdid ning sega.
Maitsesta soola ja pipraga.