Peedikotlettidega võileivaburger

20
Lihtne

Neljale

Koostisosad

8 viilu
Leiburi Mitmevilja pala
4 viilu
Epiim Hollandi juust
4 tk
hapukurk
"Frillice" salat
Burger:
400 g
Rakvere Veisehakkliha
1 tk
küüslauguküüs
100 g
riivitud keedupeet
2 tk
munakollane
1 tl
mädarõigas
Soola, pipart
Kaste:
4 sl
Felix Malbe sinep
4 sl
majonees
1 tl
mädarõigas

Valmistamine

1

Sega hakkliha läbi küüslaugupressi surutud küüslaugu, munakollaste, mädarõika ja riivitud keedupeediga.

2

Maitsesta segu soola-pipraga ja sega korralikult läbi.

3

Vormi saadud massist 8 väikest ühesuurust kotletti.

4

Küpseta neid grillil või pannil u 2 minutit ühe poole kohta või kuni parajalt küpsed.

5

Ümber pöörates tõsta kotlettidele juust ja lase sellel sulada, kuni need valmivad.

6

Rösti või soojenda grillil ka võileivaviilud.

7

Sega kokku kaste ja määri see viiludele.

8

Tõsta alumistele saiaviiludele kaks kotletti, nendele hapukurgiviilud, salatilehed ja pealmised saiaviilud.

Head isu!