Praetud Guni juust melonisalatil

20 min
Lihtne

4 portjonit

Koostisosad

1 pakk
Guni juustu, viiluta 1 cm paksuselt
1,5 dl
jahu + ¼ tl Cayenne pipart
2
väiksemat muna, lahtiklopitud
2 dl
riivsaia või panko saiapuru
3 sl
seesamiseemneid
friteerimiseks või praadimiseks õli

Valmistamine

1

Salatiks sega kokku tükeldatud melonit, arbuusi, meelepärast salatitesegu, viilutatud punast sibulat, mündilehti, basiilikut ja kuival pannil röstitud seedrimänniseemneid.

2

serveerimisel oliivõli ja palsamikreemi või tummisemat palsamiikot

3

Pöörita juustuviile jahu-cayenne segus, seejärel munas ja lõpuks riivsaia-seesamiseemnete segus. Kuumuta õli suuremal ja sügavamal pannil (õli võiks ulatuda vähemalt 1 cm kõrgusele pannipõhjast). Prae juustuviilud kuldseks ja krõbedaks. Serveeri kindlasti kohe ja kuumalt! Serveerimisel nirista kogu portsjonile peale palsamikreemi või pisut oliiviõli.

Head isu!