4 portjonit
1
pakk
|
Guni juustu, viiluta 1 cm paksuselt
|
1,5
dl
|
jahu + ¼ tl Cayenne pipart
|
2
|
väiksemat muna, lahtiklopitud
|
2
dl
|
riivsaia või panko saiapuru
|
3
sl
|
seesamiseemneid
|
|
friteerimiseks või praadimiseks õli
|
Salatiks sega kokku tükeldatud melonit, arbuusi, meelepärast salatitesegu, viilutatud punast sibulat, mündilehti, basiilikut ja kuival pannil röstitud seedrimänniseemneid.
serveerimisel oliivõli ja palsamikreemi või tummisemat palsamiikot
Pöörita juustuviile jahu-cayenne segus, seejärel munas ja lõpuks riivsaia-seesamiseemnete segus. Kuumuta õli suuremal ja sügavamal pannil (õli võiks ulatuda vähemalt 1 cm kõrgusele pannipõhjast). Prae juustuviilud kuldseks ja krõbedaks. Serveeri kindlasti kohe ja kuumalt! Serveerimisel nirista kogu portsjonile peale palsamikreemi või pisut oliiviõli.