60
g
|
tortilla, täistera
|
40
g
|
Epiim Bresto light juustu
|
3
g
|
õli
|
150
g
|
kukeseeni
|
60
g
|
paprika
|
30
g
|
sibul
|
10
g
|
rukola
|
Koori ja haki sibul.
Puhasta seened.
Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja seened ning prae mõned minutid.
Haki paprika tükkideks ning lisa pannile seente ja sibula juurde.
Maitsesta soola ja meelepäraste ürtidega ning prae valmimiseni.
Riivi juust.
Lõika tortilla lehele keskkohast kuni servani üks sälk sisse.
Jaga seene-sibula-paprika täidis tortillale ja raputa peale riivitud juust.
Voldi tortilla taskuks kokku ja küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.
Serveeri rukolaga.
Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea.