Soojad leivakorvikesed

20
Lihtne

Koostisosad

50 g
rukkleivakesed, kuivatatud, original (linkosuo)
40 g
Epiim Bresto light juustu
55 g
Matsimoka täissuitsuvorsti
30 g
marineeritud kurki
30 g
tomatipasta Pomi
basiilik, pitsamaitseaine

Valmistamine

1

Määri leivakorvikesed seest tomatipastaga, raputa peale soovi korral pitsamaitseainet.

2

Haki marineeritud kurk pisikesteks kuubikuteks ja jaga korvikestesse tomatipasta peale.

3

Seejärel lõika suitsuvorst viiludeks ja siis peenikesteks ribadeks. Jaga korvikestesse ära.

4

Riivi juust ja jaga korvikeste peale ära.

5

Aseta leivakorvikesed küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 200-kraadises ahjus 10-15 minutit.

6

Serveeri soovi korral värske basiilikuga.

7

Igale toidukorrale võib lisada vabavara toiduaineid, mida kaaluma ei pea!

Head isu!