Ubade, maisi ja juustuga quesadillad

20 min
Lihtne

Koostisosad

4
minitortiljat või -lavašši
8 viilu
Koorest juustu
8 sl
punaseid konservube
8 sl
konservmaisi
8
konserv-jalapenot
tšillihelbeid
soola, musta pipart
värsket koriandrit
Salsa: 1 tomat, pool punast sibulat, soola, pipart, laimimahla
veidi õli saiade praadimiseks

Valmistamine

1

Kuumuta pannil veidi õli.

2

Valmista quesadillad pannil ükshaaval.

3

Tõsta üks minilavašš või -tortilja pannile.

4

Kata pind kahe juustuviiluga.

5

Tõsta ühele poolele 2 sl ube, 2 sl maisi ja paar jalapeno viilu.

6

Pudista peale veidi tšillihelbeid.

7

Kuumuta saia paar minutit, kuni juust hakkab sulama.

8

Keera seejärel ilma ubade ja maisita saiapool teisele peale, nii et saad poolringi.

9

Keera see ümber ja prae madalal kuumusel veel paar minutit, kuni juust on mõnusasti sulanud.

10

Salsa tegemiseks haki tomat ja sibul väikesteks kuubikuteks.

11

Sega nad omavahel ja maitsesta laimimahla, soola ja musta pipraga.

12

Söö quesadillasid kohe soojalt, koos tomatisalsa ja värske koriandriga.

Head isu!